Dekorativ målning

Dekorativ målning

Dekorativ målning

I en värld där första intrycket är avgörande, lyfter STM Designs dekorativa målningar fram din fastighet med stil och funktion. Särskilt inom parkeringshus i anslutning till affärscentrum, erbjuder vi mer än bara färg – vi skapar miljöer som välkomnar, vägleder och berör. Genom vårt samarbete med Jenå Reklam AB tar vi dekorativ målning till en ny nivå, där varje projekt skräddarsys för att passa dina unika önskemål och krav.

Från att integrera företagets färger och logo till att använda siffror, bokstäver och texter som guidar och informerar, anpassar vi varje detalj för att förstärka och försköna dina utrymmen. Med referensprojekt som Aker Brygge i Oslo, där våra målningar bidrar till en attraktiv och inbjudande atmosfär, har vi bevisat att rätt dekorativa element kan transformera en plats.

Vår målsättning är enkel: att använda dekorativ målning för att skapa mer än bara vackra utrymmen. Vi vill att våra målningar ska bidra till en bättre upplevelse för alla som besöker eller använder dina lokaler.

Stm Design AB har levererat effektiva målningar i över 35 år. Med bra
REFERENSER är vi idag ett efterfrågat varumärke för renovering och nyproduktion i både Sverige och Norge.

SMARTARE | BÄTTRE | BILLIGARE

SMARTARE | BÄTTRE | BILLIGARE

Stm Design AB är ett av 3 företag i Sverige med inriktning på EFFEKTIV maskinell målning vilket innebär att vi har betydligt lägre priser i jämförelse med traditionell målning utan att reducera kvalité på levererade arbeten. Våra kunder finns inom Sverige och Norge